Ски Училище "STEVE"

Създадено и лицензирано през 1995 година

Над 15 отлично обучени сноуборд и ски учители

Работи се по съвременни международни стандарти и методики на обучение. Предлагаме обучение по ски и сноуборд в 4 категории (класове), в групи или индивидуално, за любители от 4 до над 70-годишна възраст.

Ски & Сноуборд училище „STEVE“ развива дейността си в ски зона Студенец на Пампорово. Младият и опитен екип с много желание и всеотдайност, ще Ви предаде професионалните си знания и умения в зимните спортове. Разнообразните курсове и уроци, за начинаещи и напреднали от всички възрасти, са съобразени със съвременните тенденции в обучението по ски и сноуборд.

Нашето ски училище е въвело много начинаещи в тръпката и предизвикателството на ските и сноуборда. Много от тях се връщат всяка година, за да се насладят на ските и сноуборда в Пампорово и Родопите. Високо е качеството на нашите инструктори , много лични приятелства са направени между нашите инструктори и ученици.

Предлагаме ски и обувки за бягане, както и freeride ски за любителите на екстремните преживявания.

Разполагаме с инструктори по ски клас "С" за работа с хора с интелектуални затруднения.

 

 

 

Резервирай Сега!

Ако досега не сте се научили да карате ски, курортът предлага прекрасна възможност да направите това. Ски-училище "STEVE" е едно от най-добрите в Европа.

Резервирайте вашите ски и сноуборд онлайн сега! Оборудването ни ще бъде готово и ще Ви чака, когато пристигнете.

Резервирайте Сега!

За Контакти